Ofte stillede spørgsmål

Er redaktionen interesseret i at få tilsendt billeder?

Jernbanen.dk modtager med glæde billeder fra "fremmede" leverandører efter følgende retningslinier:

1. Motiver
Et af de mange mål med Jernbanen.dk er at kunne vise mindst et billede af alt det materiel, der er omtalt på sitet. Det er derfor især billeder af materiel, der endnu ikke er billeder af på sitet, der er interessante. Såfremt der allerede er et billede at det pågældende materiel, så skal et nyt billede opfylde mindst et af nedenstående krav:

- Være optaget mindst 3 år fra et eksisterende billede.
- Vise materiellet i ombygget, omlakeret eller i øvrigt ændret udgave.
- Være fototeknisk bedre end et eksisterende billede.

Fremsendes billeder der ikke er ens egne, skal kilden fremgå, og er billedet optaget efter 1971, skal fotografens tilladelse medfølge.

2. Teknik
Generelt kan siges: jo flere pixels jo bedre - helst mindst 1.500 pixels i bredden. Filtypen bør være JPG med 80% i kompression. TIF-filer modtages også gerne, men de bør være pakket i ZIP-format inden de sendes. Derudover kan der ikke sendes mere end 10 Mb ad gangen. Alle billeder bør være uredigerede dvs. sendt lige fra scanner, digitalkamera eller lign. Når de modtages på redaktionen, bliver de beskåret, skaleret, farvekorrigeret m.v., og påført oplysninger om Copyright, motiv m.v.
Såfremt billederne kun forefindes på papir, kan de fremsendes pr. post til redaktionen, der så sørger for indscanning og efterfølgende returnering af billeder.


Må jeg anvende Jernbanen.dk´s små tegninger af lokomotiver og vogne på mit eget site?

Svaret er desværre nej - de små tegninger er blevet et værdsat kendetegn for Jernbanen.dk, ligesom der er brugt mange mange timer på udarbejdelsen af tegningerne.


Må jeg linke direkte til specifikke informationer på Jernbanen.dk?

Ja, der må gerne linkes direkte til undersider på Jernbanen.dk, dog ikke fra en frame - siden skal åbnes i et helt browservindue. Det er ikke tilladt at linke direkte til billeder, tegninger, PDF-filer m.v.


Må jeg lægge en kopi af Jernbanen.dk´s UIC kontrolcifferberegner på mit eget site?

Ja, når nedenstående HTML-kode anvendes:

<iframe src="http://www.jernbanen.dk/UIC.php?lang=dk" width="150" height="80" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" frameborder="0"></iframe>

-------------------------------------------------------------------------------------------------------


Nedenstående er udelukkende til test.
Jer
Sig
Vam
Won
Kongen vælger og afskediger efter eget godtbefindende sin Hofstat og deres Hofbetjente. Kongens øverste skrift af Rigets land og rejsekort. Det må ikke forøges eller formindskes uden Folketingets samtykke. Der bør ikke blive opkrævet rejsekort i fremmed Magters tjeneste og ingen fremmede magtar og mennesker, spare Hjælpetropper mod fjendtlige Overfald, må inddrages i Riget uden Folketingets samtykke. Kongens Ret der tilsammen kolde Tropper, begyndelse til landets forsvar og slutte fred og ophæve association til sexnoveller, sende og bordede udsending. Tracts i at levere sexnoveller af særlig viktighed og alle traktaterne instanses hvis iværksettelse ved Konstitution nødvendiggør en ny lov eller Folketingets beslutning, prospektiv først bindende når Folketinget har givet sit samtykke dertil.
 
Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.
Mail til Jernbanen.dk
Kilde:
Navn:
E-mail:

Kode:
 
Del denne side:  


Copyright © 2014 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Kontakt redaktionen


Forum oversigt
 
Genveje
 
Stop med at snorke