Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Banedanmark-direktør sigtet for embedsmisbrug (Generelt)

af En gæst, 26/11 2015, 12:32 (3067 dage siden) @ UTJ

Den pågældende side er kun er oprettet for at svine modparten til. Ikke videre sympatisk.
En gennemlæsning af diverse mails i sagen kan anbefales. Det er åbenbart ikke nemt at sætte en stopper for typer som Ravn.


Uden at gå dybere ind i sagen så må man som offentlig myndighed lægge ryg til mere end privatpersoner normalt vil acceptere. Og det er ikke myndigheder eller styrelsers opgave at "sætte en stopper" for nogensomhelst - uanset hvor irriterende de er, så længe der ikke foregår noget ulovligt inden for pågældende styrelses eller myndigheds område. Og hvis der gør skal det imødegås med lovlige midler og det er ikke sket her med de mails Bdk-medarbejder har udsendt.

Vi skal skille tingene ad.
Et er at sagsbehandlingen (som nærmest bærer præg af meget intern korrespondance) ikke har været god, men man har dog trods alt gjort et forsøg på at stoppe en entreprenør som har et noget tilbagelænet forhold til jernbanesikkerheden. Men enig, det kunne have været sket på en mere korrekt (og måske endda hurtigere og mere brutal) måde. Man er nødt til at stoppe sådanne typer inden de laver alvorlige ulykker.

låst
6403 visninger

Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Militære jernbane transporter i 1930erne
Militære jernbane transporter i 1930erne

Per Finsted fra Dansk Militærhistorisk Selskab (www.chakoten.dk) har skrevet en artikel om militære jernbanetransporter i 1930erne. Jernbanen.dk har leveret tegninger til artiklen og har som tak fået lov at bringe artiklen her.

Læs mere
DSB MO1809

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak