Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Banedanmark-direktør sigtet for embedsmisbrug (Generelt)

af Gaest, 27/11 2015, 06:43 (3045 dage siden) @ jesper Ravn

Nu er det netop sådan at vi IKKE gang på gang laver sikkerhedsmæssige hændelser, tvært imod.

Jeg mener faktisk at Banedanmark SKAL kunne udelukke "vaneforbrydere", men desværre har man her uretmæssigt løjet mig til en sådan. 12 synergier på en 2 årig periode hvor vi var mere end 50 ansatte. Det kan godt være at de ærværdige herre i denne forum synes, at det er for mange, men det er ganske få sammenlignet med de øvrige virksomheder.
I hvert fald dem vi kan/kunne sammenligne os med.


Jesper,

For at vi nu alle kan følge med, kan du så ikke opliste de 12 synergier. Du kender dem men det gør vi ikke. Når vi ser hvad der er foregået, kan vi bedre gøre os et indtryk af hvad sagen drejer sig om.
Ud over de 12 synergier kan man på din facebookside læse, at der også var et eller andet med nogle lokomotivførere som fik inddraget deres "kørekort" (for at blive i politisproget) og at dit firma på et tidspunkt ønskede at dette "kørekort" skulle gælde for flere strækninger end dine folk var stedkendte på. Forklar lige så vi forstår det hvorfor filmen knækkede på det område, for det er åbenbart her du ikke længere kan sælge de ydelser, som du havde regnet med.

låst
5956 visninger

Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak