Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Krydsning i Tingsted (Generelt)

af Anders Madsen, 4/12 2015, 18:37 (3038 dage siden)

Tingsted blev for godt halvanden måned siden nedlagt som krydsningsstation, da man vurderede, at krydsningssporet var for dårligt og Banedanmark ville ikke bekoste en istandsættelse så kort tid før etableringen af dobbeltsporet på Falster, men der er nu indlagt flere nye sveller i krydsningssporet, efter der er konstateret problemer med lange ventetider i Eskilstrup og Nørre Alslev, hvorefter DSB nu igen vil have mulighed for krydsning i Tingsted.
Nedlæggelsen af krydsningssporet i Tingsted og udskydelsen af Femern-projektet, og dermed også dobbeltsporet på Falster, har sine konsekvenser i den daglige drift. I sidste uge ventede et tog nord og syd for Eskilstrup, mens et tredje tog holdt ved perron på stationen.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

nattog liggevogne sovevogne spisevogne barvogne postvogne rejsegodsvogne styrevogne dobbeltdækkervogne remise maskindepot station banegård hovedbanegården IC2 IC3 IC4 godstog persontog materieltog arbejdstog Nærumgrisen veteranbaner jernbanefotos jernbanebilleder Movia rangerlokomotiv havnebane industrispor skinnebusser Øresundstog intercity intercitytog intercitylyn tog DSB Arriva Lokaltog
Svenska-lok
DSB S738

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak