Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Avatar

"Nyt" pendlertog fra Nyborg (Generelt)

af Kaj Aage Holdt ⌂, Køge, 11/2 2016, 18:05 (2968 dage siden) @ Gæst20

Måske har DSB med deres K16 bevæget sig en anelse over i det studentikose (var det ikke en timelønnet student, som lavede den?).

Det er måske ikke K16 og de køreplansplanlæggere der har arbejdet med den der er problemet, men måske nærmere den trafikkontrakt der er udgangspunktet for grundbetjeningen i trafikeringsplanen der er hele årsagen.

Det er i og for sig forståeligt nok at DSB kun kører de tog de er forpligtet til når sparekniven gang på gang bliver svunget over netop DSB. Personligt gider jeg ikke arbejde gratis på mit arbejde uden at blive betalt for det og man kan vel ikke klantre DSB for at tænke på samme måde når deres situation nu er som den er. At der så er nogen der har råbt så højt og at ændringen kan foretages ganske let og samtidig til gavn for mange det er jo bare et plus, men grundbetjeningen mellem kl. 01 og 04:59 er bestemt ret lavt i trafikkontrakten og det er årsagen til en del morgentog ikke kører i K16 og DSB bliver ikke betalt for at køre tog udover niveauet bestemt i grundbetjeningen før kl. 05.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak