Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Jernbanemuseet smides ud (Generelt)

af Gæst 2016, 11/2 2016, 19:46 (2968 dage siden) @ Jens Petersen

Ja 5 spor ønsker DSB, luftfugtigheden er ikke et problem, men kun en opgave der kan løses.
Et andet måske pålidelig rygte er af Jernbanemusset mangler mange penge til deres projektet , bla. en hal i Odense og ansættelse af flere akademiker.
Kunne det tænkes at de vil lave et selskab hvor man kan leje de 5 diesellokomotiver ud til andre operatør for at få penge i kassen, de har jo alle ATC og med BD udsigter til ERTMS projektet som er udskudt er der jo stadig nogle år hvor der nok kan tjenes penge, såfremt de andre ikke underbyder hinanden hvilket der er en stor tendens til i øjeblikket, bare for at få noget at lave, om det er overlevelse for nogle at gøre dette tror ingen på.
Så måske de bliver sjovt igen at se tog når My 1101 kommer med et containertog for andre operatør eller er det kun en drøm.
De har jo absolut ikke godt af at stå stille.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billige jernbane T-shirts

Tagcloud

nattog liggevogne sovevogne spisevogne barvogne postvogne rejsegodsvogne styrevogne dobbeltdækkervogne remise maskindepot station banegård hovedbanegården IC2 IC3 IC4 godstog persontog materieltog arbejdstog Nærumgrisen veteranbaner jernbanefotos jernbanebilleder Movia rangerlokomotiv havnebane industrispor skinnebusser Øresundstog intercity intercitytog intercitylyn tog DSB Arriva Lokaltog

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak