Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Jernbanemuseet smides ud (Generelt)

af UTJ, 12/2 2016, 08:47 (2989 dage siden) @ gaest

Det rygte er efterhånden ret gammelt. Forlyder at hallerne skal bruges til at gemme IC4. Primært for at fjerne IC4 rækkerne fra offentlighedens søgelys, da luftfugtigheden i hallerne siges at være lidt vel høj for togsæt, der ikke har virksom aircondition (der er risiko for at interiøret bliver muggent).

DSB har blandt andet de seks havarerede og afplukkede togsæt stående nede på Scandia, som man skal finde et nyt gemmested til, når DSB flytter ud derfra.


Det vil naturligvis ikke kunne undgås at blive fotograferet hvis de afplukkede vgne blev plukket helt af og derpå ophugget. Det ville give dårlig omtale af succesprojektet.
På trods af at ingen rigtigt stoler på bremserne i IC4 - for hvad var konklusionen egentlig på Marslev hændelsen? - så får DSB næppe brug for så mange reserve vognkasser.

Togsættene indgår vel i DSB's aktivmasse på lige fod med de øvrige IC4 - regnskabsmæssigt kan det blive dyrt ikke at holde det skjult at der er nogle togsæt som ikke er hele. Men mon ikke IC4-togene er for højt ansat i regnskabet i forvejen, så fokus skal selvfølgelig holdes væk fra den slags kreativitet.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Indsend billeder
ContecRail

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak