Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Avatar

”Internationale Modellbahn-Ausstellung” i Köln

af Tommy Nilsson ⌂ @, Ringsted, 11/10 2010, 18:38 (4939 dage siden)

Pressemeddelelse
Sinsheim, Köln
Fra 18. til 21. november 2010 åbner modeljernbanemessen "Internationale Modellbahn-Ausstellung" (IMA) portene og fremstår mere end nogensinde som en familieevent. Ca. 200 udstillere fra 11 lande, bl.a. alle de store producenter og mange småserieproducenter, præsenterer deres omfattende produktsortiment rundt om emnet modeljernbane og tilbehør. For første gang er også salg af relevante varer tilladt. Takket være spændende aktiv-tilbud bliver IMA også en oplevelse for den yngre generation, hvilket Junior College Europa sørger for med børnevenlige workshops og andre kreative tilbud. En lastbilmodelbane, som er opført specielt til lejligheden, omsætter emnet ”Fra vej til skinne“ på realistisk vis. Firedobbelt underholdning for hele familien med talrige aktiv-tilbud og en masse topunderholdning bliver det til takket være de parallelle arrangementer ”Kölner Echtdampf-Treffen”, ”LEGO Fanwelt” og ”Mein Steckenpferd”. Alle disse arrangementer kræver kun én entrébillet.

IMA – et must for alle i modeljernbanebranchen
På trods af eller måske netop pga. de store forandringer i messelandskabet for modeljernbaner og modelbyggeri er den traditionsrige ”Internationale Modellbahn-Ausstellung” i Köln ikke til at komme udenom, hverken for producenter eller for modeljernbaneentusiaster. For 27. gang og i år for første gang i Messe Sinsheim GmbH regi præsenterer ca. 200 producenter og udbydere af små serier fra 11 lande (Tyskland, Storbritannien, Nederlandene, Svejts, Belgien, Japan, Østrig, Norge, Luxembourg, Polen, Danmark) deres nyheder og produkter i hal 4.1 i Köln. For første gang får også forhandlere en bredere præsentationsflade på ”Internationale Modellbahn-Ausstellung”, så modeljernbaneentusiaster kan vælge blandt et enestående bredt udvalg af produkter og kan købe rullende materiel, tilbehør til landskabsudformning, miniaturebygninger, miniaturekøretøjer, teknisk tilbehør, materialer, værktøj, faglitteratur og øvrige produkter rundt om emnet modeljernbane efter hjertens lyst. De stort opsatte modeljernbaneanlæg, som foreninger og interesseorganisationer med stor fornøjelse præsenterer for publikum, kan give inspiration til egne anlæg og er et flot skue.

Attraktioner ud over skinnerne
På ”Internationale Modellbahn-Ausstellung” introduceres emnerelaterede udstillinger, som gør messen mere attraktiv. Under mottoet ”Fra skinne til vej“ omsættes i hal 4.2 transporten og omlæsningen af varer og materialer med fjernstyrede modelkøretøjer på meget realistisk vis på en specielt til formålet opført bane for målestoksforholdene 1:16 und 1:25. Det store modeljernbaneanlæg, som er en del af ”Kölner Echtdampf-Treffen“, udgør den tilsvarende kulisse for de scener og aktiviteter, som man ellers kun kender fra ægte containerterminaler. Gaffeltrucks og kraner losser bulkgods som f.eks. majs af tog og læsser det over på lastbiler. Disse transporterer så godset tværs over banen til næste station, hvor det atter losses og læsses. Hvis man har lyst til at deltage i aktionen ”Fra skinne til vej“, kan man henvende sig til Heiko Möller under info@kleine-laster.de for yderligere oplysninger.

Kæmpe modeludstilling på ”LEGO Fanwelt”
LEGO fans fra hele Tyskland viser deres enestående bygningsværker og landskaber af LEGO frem. Store jernbanelandskaber og modeller af berømte seværdigheder fra hele verden er bebudet. Også på ”LEGO Fanwelt” tilbydes der workshops, og på LEGO børsen kan både store og små fans gøre gode fund. På legearealerne må man afprøve LEGO spil og bygge af hjertens lyst.

Messens varighed/sted/priser/åbningstider:
18. til 21. november 2010 i Kölnmesse, hal 4.1/4.2 , 5.1 og 5.2,
samt hal 9. Åben dagligt fra kl. 9.00 til kl. 18.00.
Om søndagen lukker messen kl. 17.00.

Voksne: 12,00 EUR
Nedsat: 9,00 EUR
Happy Hour-billet (fra kl. 15.00 til kl. 18.00): 5,00 EUR
Familiebillet: 28,00 EUR
(2 voksne + maks. 2 egne børn fra 9 år)
Gratis entré til børn op til 9 år i følge med en voksen!

Billetter kan købes i forsalg bl.a. på www.koelnticket.de samt ved alle Kölntickets forsalgssteder samt hos modeljernbaneforhandlere. Billetter giver adgang til fri transport med trafikselskabet Verkehrsverbund Rhein-Sieg VRS.

Pressekontakt Messe Sinsheim:
Fru Marika Gutschik-Schilling, Fru Andrea Schmerbeck,
Public Relations & Marketing, Telefon: +49 7261 689 118
E-Mail: gutschik@messe-sinsheim.de, schmerbeck@messe-sinsheim.de

--
[image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

  • ”Internationale Modellbahn-Ausstellung” i Köln - Tommy Nilsson, 11/10 2010, 18:38 [*]

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak