Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Nyt regionaltogssystem rammes af ændringer. (Generelt)

af en gæst, 1/5 2016, 18:47 (2888 dage siden) @ Ove Nygaard

Ikke desto mindre skrev Banedanmark for to år siden (2014): "Når det nye spor tages i brug til efteråret, vil togene fra Skagensbanen og DSBs regionaltog kunne køre til og fra stationen uafhængigt af hinanden. I modsætning til i dag, hvor togene må deles om det samme spor og derfor let påvirkes af forsinkelser."

Det kom så ikke til at passe.

[/b]
Hvad var det, der ikke kom til at passe? Mon ikke stationsbestyrerpersonalet i Frederikshavn kan nævne måske endda adskillige situationer, hvor "dagens trafiksituation" med "fjendtlige togveje" giver forsinkelser, som yderligere breder sig i uregelmæssighedssituationer. Nå, sporændringen er lavet, så det er ikke helt spildt, men der kunne nok være andre steder i landet - måske "tættere på København" eller lignende, hvor man ville færdiggøre sikringsanlægget, så det udnytter sporanlægget optimalt. Også selv om ERTMS er "lige på trapperne", hvad det så trods alt ikke er!:-(

Nu er trafikintensiteten ikke synderlig voldsom på dette sted...... (undskyld hvis det lyder som københavneri eller aarhusianeri).
Vær i stedet glad for at der blev fundet penge til at bygge sporet for - et sådan anlægsprojekt var sikkert blevet bremset, hvis det havde været i dag. Men nu er det her, for at kunne ibrugtages i forbindelse med indførelse af ERTMS. Så sæt jer roligt ned og vent på, at det sker ;-)


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak