Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Slut med DSB klippekort fra august (Generelt)

af Henrik Hansen ⌂, Vejen, 4/5 2016, 16:42 (2885 dage siden) @ andersj

Fra 15. august vil det ikke længere være muligt at købe DSB-papklippekort og dermed forsvinder der endnu flere rabatprodukter. Det betyder også at det ikke længere vil være muligt at købe en såkaldt "åben billet" med et eller to klip så man selv kan vælge datoen ved at klippe på rejsedagen.

Det var vel forventeligt at man ville udfase klippekortene, men det er ærgerligt at næsten den eneste erstatning til de udgåede rabatprodukter er fuldprisbilletter.

Desværre endnu et bevis på DSB selvtilstrækkelighed og en ledelse der er blottet for visioner...

DSB har indført en familiebillet, hvor man kan rejse 2 voksne og 4 børn for 499,- kr. tur/retur indenfor 24 timer, hvilket er et fornuftigt tilbud. Kravet er dog at man skal være min. 1 voksen og 1 barn, det betyder et en 'alm.' voksen ikke kan benytte tilbuddet med f.eks. en endagstur til København for 499,- kr., men er tvunget til at betale fuld pris - med mindre man er så heldig at kunne få en orange billet, hvis den er bestilt 1-2 måneder i forvejen.

DSB vil altså hellere fylde deres tog med 6 personer for 499,- kr., hvorimod en en enkelt rejsende må betale 600-700,- kr. for den samme tur - logik for DSB måske :-)

Det vil dog stadig være muligt at købe 10 klips kort i DSBs app, men de er kun gyldige i 12 måneder.
Sidste anvendelsesdag for pap klippekortene er 17. januar 2017.

Der er vel kun DSB's forretningsbestemmelse der forhindre dem i at forlænge gyldighedsperioden til f.eks. 2 år, hvilket vil være en mere rimelig gyldighedsperiode, men med DSBs holding til deres kunder, så sker det næppe.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

DSB G611 1

Tagcloud

nattog liggevogne sovevogne spisevogne barvogne postvogne rejsegodsvogne styrevogne dobbeltdækkervogne remise maskindepot station banegård hovedbanegården IC2 IC3 IC4 godstog persontog materieltog arbejdstog Nærumgrisen veteranbaner jernbanefotos jernbanebilleder Movia rangerlokomotiv havnebane industrispor skinnebusser Øresundstog intercity intercitytog intercitylyn tog DSB Arriva Lokaltog
Billige jernbane T-shirts

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak