Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Brokker sig altid over DSB (Generelt)

af andersj, Aalborg, 5/5 2016, 02:42 (2912 dage siden) @ Eriksen

Hvorfor er der altid så mange inde på dette forum der altid langer ud efter især DSB. Brokker sig evigt og altid, så er det togene, så er det signalerne, så er det billetpriserne, eller personalet man skal brokke sig over.

Ingen gør noget ved det, men brokke sig det kan man finde ud af....

Kender flere DSB ansatte, og de gør virkeligt et stort stykke arbejde for at få det hele til at kører hver dag. Men nok ikke nemt når man hele tiden skal spare og spare, især på personalet. Forstår ikke at vores politiker bliver ved med at kræve besparelser, man vil gerne have kollektiv trafik, men det må åbenbart bare ikke koste noget.

Da dette er et jernbaneforum må der naturligvis også eksistere debatter om jernbanen. Alle kan oprette en tråd og starte en debat om et aktuelt emne, men desværre må vi jo konstatere at der i øjeblikket er længere imellem de positive historier end de negative. Desuden må man jo også erkende at "problemer" er mere spændende at diskutere end succeshistorier.

Jeg er også sikker på at vi alle kan komme mere mere eller mindre holdbare løsningsforslag på en del problemer, men faktum er at hverken os herinde eller personalet på gulvet i DSB har særligt meget indflydelse på hvad der sker på direktørgangen i Telegade. Det hjælper så sandeligt heller ikke at den nuværende Transportminister minimalt for DSB og jernbanen generelt.

--
Mvh Anders


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak