Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Banedanmark opsiger aftale med Strukton Rail om sporarbejde (Generelt)

af hjeriksen ⌂, Brobyværk - Fyn - Danmark, 23/5 2016, 18:16 (2866 dage siden) @ ClausAmager

Der er vel næppe nogen entreprenør idag der finder sig i at blive sat fra bestillingen, skyldig eller ej?

Så hvad skal vi skyde på dette kommer til at koste de danske skatteydere i retslige efterspil?

Mvh.
Claus

Det er klart at man ikke som entreprenør tager udgangspunkt i at man bliver smidt ud - men det sker og er sket mange gange i byggebranche specielt i Dansk Total Entreprise regi skete det ofte - og oftest på et meget løst grundlag.

Det er sjældent at en stats virksomhed smider entreprenøren på porten og som konsortiet via Structon skriver så gør de nu op og tager deres forholdsregler -- entreprisesummen er i størrelsen 250 millioner .. det første de vil gøre er at opgøre alle ekstraydelser som de mener der er udenfor entreprisen og BD har bedt dem mande op - den slags koster penge og dernæst vil de stille kravet om deres fortjeneste ... hvis AB92 er gældende som underlag er det særdeles komplekst og Banedanmark har ikke erfaring med hvordan man opgør den slags uden for danmark - Strructon er meget organiseret og har stor erfaring med den tyske metode der er særdeles grundg.

Du spørger hvad vi tror det kommer til at koste ... bedste bud er over 30 mill .. grundlæggende er det tåbeligt ikke at søge en løsning - men måske er det så hullet udbudsmaterialet at Banedanamrk vælger denne vej for at sikre egen røv.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak