Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Nu rabler det da for DSB (Generelt)

af Eriksen, 27/5 2016, 13:49 (2863 dage siden) @ Gæst 20

Snare hvornår indser politikerne at DSB er en nedslidt virksomhed, med lige så nedslidt materiel, og har været det længe efterhånden.

Værkstederne kan ikke få togene ind til rep, da de stort set kører hele tiden. Der er også nedskæringer på værkstederne, det hjælper jo heller ikke på materiel situationen. Meget gammelt materiel der stort set ikke kan fåes reservedele til mere.

Snakkede med en der har været ved DSB i 43 år, han sagde at i alle de år har det kun gået ud på en ting og det er spare og spare hele tiden. Og forringe standarden og servicen over for passagerne og personalet. Man vil gerne have kollektiv trafik her i Danmark men det må bare helt ikke koste noget.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

nattog liggevogne sovevogne spisevogne barvogne postvogne rejsegodsvogne styrevogne dobbeltdækkervogne remise maskindepot station banegård hovedbanegården IC2 IC3 IC4 godstog persontog materieltog arbejdstog Nærumgrisen veteranbaner jernbanefotos jernbanebilleder Movia rangerlokomotiv havnebane industrispor skinnebusser Øresundstog intercity intercitytog intercitylyn tog DSB Arriva Lokaltog

Jernbanebøger

MotorMateriel 9 - Rangertraktorer

MotorMateriel 9 - Rangertraktorer. Pris 340 kr.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak