Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

ERTMS/ETCS version 3.6.0 er kommet (Trafikpolitik)

af steenth, 13/7 2016, 13:39 (2841 dage siden) @ Michael Deichmann

Husk at det der "kommer" er specifikationerne (step 1) . Ud fra disse skal leverandørerne så udvikle softwaren, og når denne er testet og godkendt (step 2), skal den bygges ind i tog, der så skal godkendes (step 3). Det er forventningen af rullende materiel med 3.4.0 kommer i kommerciel drift i 2017. 3.6.0 i materiel i kommerciel drift, skal du nok ikke regne med på denne side af 2020.

Bemærk at udmeldingerne fra Banedanmark generelt synes at være baseret på estimater for "step 2".


Selvfølgelig, for det er deres del af projektet. Indbygning i materiel er jo i høj grad uden for BDKs direkte kontrol, men op til diverse operatører.

Det er en del af projektet at BDK betaler for DSB, Arriva's og lokalbanernes tog med det udstyr de har en rammeaftale med. Godsoperatørerne kan også komme med i den aftale, men de skal selv betale det, men de kan også vælge en anden leverandør.

Ellers skal DSB snart igang med installation af udstyr startede med IC3...


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Maribo Sukkerfabrik
Maribo Sukkerfabrik

A/S Maribo Sukkerfabrik blev grundlagt i 1896 af Storkøbmand C. A. Quade i Maribo og to store københavnske firmaer. Allerede to år senere blev fabrikken solgt til De danske Sukkerfabrikker og i denne koncern fungerede fabrikken frem til nedlæggelsen i 1963.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak