Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Signalproblemer igen, igen (Generelt)

af andersj, Aalborg, 27/7 2016, 18:34 (2823 dage siden) @ jaer

Det forlød i regionalradioen, at det var sporskifteproblemer. Og det kan jo i værste fald betyde, at der kun er et spor brugbart mellem Randers og Hobro, alt afhængig af fejlen.

Jeg tror ikke, at der er nogen hos DSB eller Banedanmark, der forsøger at gøre forsinkelserne større end højest nødvendige, men det er et dumt stykke jernbane, når der er fejl, da der er langt mellem stationer og muligheder for at krydse over, særligt hvis Randers ikke er lokalt betjent.

/Jan

Problemet er bare at man ikke længere mindsker konsekvenserne ved fx. at indsætte rettidige tog Aalborg-Frederikshavn som man gjorde førhen. Regionaltoget 15:12 fra Aalborg til Frederikshavn blev endda aflyst uden grund.
Det kan godt være at Desiro og Lint har ringere komfort end IC3 og IC4 men jeg tror alligevel at nordjyderne glæder sig til at Nordjyske Jernbaner overtager trafikken med rettidige tog og flere afgange. Stort set alle forsinkelser og aflysninger i Nordjylland de sidste par år har oprindelse syd for Aalborg eller er pga. nedbrud på IC4/MR.
Godt nok forsvinder mange af de direkte tog til/fra København, men det er trods alt også kun 20% af passagerene der bliver siddende i Aalborg og de fleste af dem kan blot bruge et af de direkte tog.

--
Mvh Anders


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak