Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

InnoTrans 2016 (Generelt)

af Lasse Toylsbjerg-Petersen, 22/8 2016, 13:57 (2796 dage siden) @ Niels Munch

Det mest interessante (i et snævert dansk perspektiv) bliver formentlig fremvisningen af Skodas nye el-lok BR 102 til DB (og man bemærker, at de har reserveret rigtig mange spormeter til at vise maskinen på, så måske kommer nogle af de nye dobbeltdækkervogne til NME også med)
Stadlers 250 km/t Flirtbasede SBB-togsæt bliver også spændende at se, og endelig vil Alstoms brændselscelle tog formentlig tiltrække sig en god del af opmærksomheden.

Bombardier præsenterer to helt nye togprodukter (i Virtual Reality): Det nye MOVIA Maxx metrotog, og så den nye TALENT3, der også vil kunne findes som tryktæt 200 km/t togsæt til IC-trafikken.

Bombardier udstiller i år kun indendørs og via Virtual Reality - så hvis nogle af dette forums læsere skal på InnoTrans og har behov for en kop kaffe og en sludder for en sladder, så er jeg (en god del af tiden) ved stand 101 i Hal 2.2.

Lasse
Bombardier


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billige jernbane T-shirts

Sakskøbing Sukkerfabrik
Sakskøbing Sukkerfabrik

Sakskøbing Sukkerfabrik opførtes i årene 1909-10 og der blev etableret et ret omfattende 700 mm smalsporet roebanenet omkring fabrikken. Inden nedlæggelsen af roebanerne i 1966 nåede banerne at blive Danmarks største private jernbanesystem.

Læs mere
Svenska-lok

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak