Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Hedeslag hos DSB (Generelt)

af Henrik Hansen ⌂, Vejen, 27/8 2016, 16:55 (2771 dage siden) @ Lars Møller Jensen

Et nedbrudt regionaltog i Hvidovre gav minder om fortidige tilfælde i tyske tog, hvor klimaanlæg ikke fungerede og passagerer blev kørt på hospitalet til observation for dehydrering.

Mere her.

Generelt var fredag ikke en af DSBs bedste dage.


Hej

At det skal tage 90 minutter at få et tog bugseret væk fra en meget trafikeret hovedbane med lokomotiver til rådighed inden for en relativ kort afstand er enten skandaløst eller amatøragtigt, måske begge dele.
Hvis det er regler eller procedurer der foreskriver at det skal tage så lang tid så er det på tide at revidere dem.

Dette link til en artikel i Kristelig Dagblad fortæller, at sådanne hændelser håndteres efter en 'Standardproces', som følges slavisk, upåagtet at processen måske ikke er den mest optimale i situationen - strandet tog i hedebølge kontra vintervejr - der findes en video der fortæller om processen, men man må selv søge den frem på 'indernettet' ?

En evakuering af toget, havde nok været den bedste løsning. Af billederne fra toget, kan det ses, at der faktisk var en perron i nærheden af toget, så toget holdt ikke på 'Lars tyndskids mark'. 2 personer blev iflg. flere artikler evakueret fra toget grundet hedeslag, så det havde altså været muligt at lave en sporspærring omkring toget, men DSB valgte i stedet at holde deres kunder 'fanget' i 46° varme, hvilket kan være langt farligere, da nogle passagerer selv vælge at tage initiativ til at forlade toget, med fare for påkørsel.

Tony Bispeskov udtaler, at man vil kigge på om man kan lære noget af hændelsen - det vil jeg sandelig håbe at hr. Bispeskov kan, for med det materiel DSB fragter deres kunder rundt i, så er det desværre nok ikke den sidste hændelse af denne karakter.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

nattog liggevogne sovevogne spisevogne barvogne postvogne rejsegodsvogne styrevogne dobbeltdækkervogne remise maskindepot station banegård hovedbanegården IC2 IC3 IC4 godstog persontog materieltog arbejdstog Nærumgrisen veteranbaner jernbanefotos jernbanebilleder Movia rangerlokomotiv havnebane industrispor skinnebusser Øresundstog intercity intercitytog intercitylyn tog DSB Arriva Lokaltog
DSB G633

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak