Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

SRS-godkendelse i forhold til udrulning af ERTMS i DK (Jernbanen i dag)

af steenth, 22/10 2016, 23:49 (2714 dage siden) @ UTJ

Hvad er status på seneste version af SRS og dennes godkendelse, herunder problemer relateret til softwaren? Jeg tænker selvfølgelig på Signalprojektet og ERTMS i den udgave som man vil implementere i DK. Det vil jo være dejligt hvis alt er godt og uden problemer, men der har vist før været problemer med stationsanlæg mm (hvad blev der forresten af Aalborg station?).

Der flere lag i din spørgsmål. SRS 3.6.0 er godkendt af ERA og Europa kommissionen.

Hvad der er af problemer af teknisk art er mig bekendt ikke meldt noget ud. Det som forsinker projektet er dens omfang, hvor dokumentationsarbejdet er større end forventet. Iflg denne tråd bruger man pt. et test-setup, hvor alt den nødvendige funktionalitet for signalprojektet er med, så man har noget at teste, da de skal igang uden at vente på, at ERA mv. bliver færdig med deres del.

Senere skal test-setup opgraderes til noget nyere. Her peger på SRS 3.6.0, da den har alt den nødvendige funktionalitet med - det er også det som BDK nævner i deres status tidligere i denne måned.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

nattog liggevogne sovevogne spisevogne barvogne postvogne rejsegodsvogne styrevogne dobbeltdækkervogne remise maskindepot station banegård hovedbanegården IC2 IC3 IC4 godstog persontog materieltog arbejdstog Nærumgrisen veteranbaner jernbanefotos jernbanebilleder Movia rangerlokomotiv havnebane industrispor skinnebusser Øresundstog intercity intercitytog intercitylyn tog DSB Arriva Lokaltog
Svenska-lok

Lokomotivfabrikker

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak