Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

DSB betjening af Aalborg-Frederikshavn fra august 2017 (Generelt)

af OLL, Ballerup, 27/11 2016, 20:31 (2699 dage siden) @ andersj

Der tænkes sandsynligvis på befordring af weekendpendlere til/fra Flådestationen og Officerskolen i Frederikshavn. Eftersom det er en flådestation er det også yderst begrænset hvor meget materiel der kan flyttes over land.
Det er dog ikke for at tilgodese weekendpendlere fra Søværnet (især ikke fordi værnepligtige burde være i en fysisk form hvor et togskifte med bagage i Aalborg ikke volder problemer) men for at tilgodese alle rejsende fra Nordjylland der gerne vil til Aarhus eller København uden togskifte.

Tror ikke at officerskolen kan være nogen reel grund, da jeg har hørt at Forsvaret har valgt at nedlægge Hærens Officerskole, Søværnets Officerskole og Flyvevåbnets Officerskole, hvor de så skal blive til Værnsfælles Officerskole og ligge ved Svanemøllen Kaserne, hvis jeg ikke har hørt helt forkert efter.

--
Oliver L. Løvgard
Stationsbetjent/Togklargører/LKF-A
Klargøringscenter Kastrup


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

De danske Sukkerfabrikker
De danske Sukkerfabrikker

Aktieselskabet De danske Sukkerfabrikker (DdS) blev grundlagt i 1872 af finansmanden etatsråd C. F. Tietgen og blev snart en af Danmarks største virksomheder. Ved at bygge nye og opkøbe eksisterende sukkerfabrikker, fik DdS monopol på sukkerproduktion.

Læs mere
DSB MH334

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak