Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Tog til NJ (Generelt)

af Thomas Rasmussen, Nordjylland, 28/12 2016, 20:49 (2674 dage siden) @ Tommy Nilsson

Jeg er faldet over en interessant artikel fra Skipperposten om Nordjyske Jernbaners overtagelse af regionaltogsriften i Nordjylland.

Den fortæller at de nye linttog vil køre på Hirtshalsbanen "allerede fra starten af 2017" og senere også på Skagensbanen inden de skal køre helt til Skørping ved overtagelsen. Er der nogen der har yderligere detaljer om driften?

Derudover bliver billetautomaterne i forbindelse med overdragelsen og indkøb af nye togsæt flyttet ud af togene og ud på stationer. De nuværende DSB-stationer beholder deres avancerede billetautomater der kan udstedes landsdækkende billetter, mens NJ-stationer får specielle rejsekortautomater der også kan udstede kontantbilletter til et begrænset antal zoner. Det var ellers planen at de burde få billetautomater magen til DSB's, men firmaet der laver dem, er gået konkurs henove sommeren. De NJ-stationer der tidligere har været solgt meget få billetter efter afgang fra, får ingen automater; rejser man fra disse stationer, skal man billettere på anden vis inden påstigning.

--
Thomas Rasmussen
[image][image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak