Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Avatar

Ny krydsningsstation anlægges mellem Hjørring og Hirtshals (Generelt)

af gaest, 9/1 2017, 13:28 (2657 dage siden) @ andersj

Men hvis samme MZ kan køre to ture til Hirtshals om ugen samt de to ture der er planlagt til at starte op fra Aalborg Østhavn i februar om ugen + levering af eternit til Cembrit 1-2 gange om måneden så er der vel lidt bedre økonomi i det. Det kunne jo også være at DB Cargo ejer nogle nyere lokomotiver et sted i Europa som har en længere restlevetid der kunne flyttes til Danmark.

Lad os nu først se om der bliver noget at køre med fra Hirtshals. Desuden har det forgangne efterår jo vist at de tilbageværende MZ har en vis "nedetid", hvor andet materiel må træde til. Hvor meget andet har man lige med ETCS installeret. Det kan godt være at DB Cargo har andre lokomotiver et sted i Europa, men de har så til gengæld ikke ATC. Skal man så skifte lokomotiv i Hobro feks? Det er da overgangsfasen hvor der skal køres med begge systemer der bliver det største problem.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Odsherreds Jernbane 1899 - 18 maj - 1924
Odsherreds Jernbane 1899 - 18 maj - 1924

Her er tekst og billeder fra jubilæumsskriftet "Odsherreds Jernbane 1899 - 18 maj - 1924", der fortæller om banens forhistorie, anlæggelse og første 25 år. Skriftets annoncer er udeladt men findes i PDF-versionen i Jernbanen.dk´s arkiv.

Læs mere
Billige jernbane T-shirts

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak