Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Avatar

IC4 grounded - pressemeddelelsen (Jernbanen i dag)

af gaest, 7/3 2017, 19:07 (2606 dage siden) @ Gæst1

Mon ikke festen stopper her. Godt nok fik man toget i drift igen, dengang det ikke kunne bremse (uden reelt at finde fejlen - man kunne bare ikke genskabe den), men komponenter der falder af under kørsel, var det der udløste dødsstødet til FYRA togene i Holland og Belgien.

Selv DSB må da kunne se, at det ikke er sjovt længere.

DSB kan godt se at det ikke er sjovt længere.

Om det her er slutningen for IC4? Næppe. Man får bare ikke afløsere fra den ene dag til den anden. MR er også udtjente, og ikke ret meget mere stabile end IC4, især da ikke dem der har været hensat.

Nu er der sket noget med en hydraulikpumpe. To sager inden for kort tid. Hvorfor er det sket? Er det forkert vedligehold, forkert konstruktion? Det skal analyseres nu. Hvis det viser sig at Det er noget der kan repareres på ret kort tid pr enhed, behøver de ikke være ude af drift så længe. Skulle det vise sig at der i mangel af korrekte reservedele er brugt "for korte skruer" (synonym for hvadsomhelst der ikke kan holde til opgaven) kan de enheder hvor de forkerte dele er brugt måske hurtigt lokaliseres, og så kan de sæt der ikke er berørte umiddelbart sættes i drift igen.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak