Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Tønder-Tinglev sendes i høring (Jernbanen i dag)

af Anders Madsen, 18/3 2017, 15:40 (2589 dage siden) @ Svend

Styregruppen STTS, der arbejder for at få reetableret jernbanedriften på Tinglev-banen, har i 2013 været på besigtigelse. Den efterfølgende besigtigelsesrapport godtgør, at både en discount-renovering og en fuldstændig renovering af strækningen kan gøres væsentligt billigere end det prisniveau påstår.
De beregninger som STTS har modtaget på baggrund af besigtigelsen af banen viser, at en minimumsrenovering vil kunne gøres for ca. 11 mill. kr. (eksl. overkørsler) og en fuld renovering vil kunne gennemføres for ca. 85-90 mill. kr. (eksl. overkørsler)

Som det fremgår af ovenstående er der et stort spænd mellem de prisniveauer, der opgives fra Banedanmark og de priser der kan indhentes fra andre leverandører af infrastruktur.

.
Efter hvilke normer vil den pågældende "leverandør af infrastruktur" kunne få banen i gang for 11 mio kr. Og vil de garantere, at banen - når arbejdet er udført - vil kunne godkendes til drift, f eks i forhold til Trafikstyrelsen? Og hvor længe vil denne garanti vare (eller det det en OK-garanti = Over kantstenen).

Henvisning til en artikel fra Styregruppen STTS, hvor dine spørgsmål bliver besvaret. I artiklen findes også en opremsning over alle der udfordringer Banedanmark giver:
http://stts.dk/download/NJT_2013_december.pdf


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak