Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Sne på sporet - noget man vist ikke må i DK (Jernbanen i dag)

af Henrik Hansen ⌂, Vejen, 28/3 2017, 18:09 (2578 dage siden) @ gaest

Du har helt ret......... mange vil hellere miste den ene arm frem for at miste deres højst elskede mobiltelefon.
At tage en mobiltelefon fra en person, er som at tage sutten fra et barn.

Mvh.
Erik H


Ja, for jernbanevæsenet behøver slet ikke tænke sig om, og de har intet ansvar vel? Passagererne er jo trods alt til for banens skyld. Om man stod på den ene elle rden anden side af den perron ser ikke ud til at gøre den store forskel. Min pointe er at der slet ikke burde have stået nogen på den perron.

Rygterne siger, at snerydning på et tidspunkt har kostet en blokhytte livet her i Danmark. Hvis rygter ellers er sande (?), så siger det lidt om de kræfter der er i sne, der sættes i bevægelse af en sneplov forspændt et lokomotiv.

Passagerne på perronen burde selvfølgelig aldrig have været der, hvilket videoen med al tydelighed viser. Her må de påhvile jernbaneselskabet at sørge for passagernes sikkerhed - der skal ikke megen fantasi til at forestille sig, hvad en isklump kan anrette af skade hvis en person rammes.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billige jernbane T-shirts

Ambulancetoget holder klar
Ambulancetoget holder klar

Denne artikel stammer fra bogen ´Eventyret om Jernbanen´ af J. Fr. Lawaetz, Jespersen og Pios Forlag 1935. Den handler om, hvad der sker når alarmen lyder over Godsbanegården og hjælpetoget rykker ud med hjælpevogne, redningsvogne og ambulancevogne.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak