Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

New Storstrombroen bridge (Generelt)

af robert luther, 14/4 2017, 02:41 (2563 dage siden)

Hej fra Bremerton i staten Washington i USA. Jeg er ny til Jerbanen.dk som jeg lige er stødt på webstedet i de sidste par dage. Jeg må komplimentere de ansvarlige for denne hjemmeside, og mener, det er en af ​​de bedste jeg har set, selv om der kræves brug af Google translate til nyde fuldt ud. Mit dansk er helt nul & undskylder for min manglende heraf.

Men jeg vil gerne komme til det punkt. Jeg har set på youtube planerne for udskiftning af originale Storstrømsbroen Bridge. Mens jeg sætter pris på udseendet af den eksisterende struktur, at dens alder og pris renovere veje imod det. Hvor meget uheldigt.

På denne baggrund måske din gruppe kan indgive et andragende til regeringen for E991 med klassiske træner tog at indvie den nye bro ved åbning som en af ​​E-serien gjorde tilbage i 1937.

Måske er blevet foreslået før på dette forum. Selv hvis det er tilfældet, skal du tilføje min stemme til en kampagne for at dette kan ske.

En anden detalje. Google oversætte synes ikke at løse ordentlige krav sprog format det, skal du benåde eventuelle uoverensstemmelser.

Hilsen alle,
Robert Luther


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Svenska-lok
Indsend billeder

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak