Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Noget om IT - måske lidt OT (Generelt)

af nielsm, 17/4 2017, 09:14 (2565 dage siden) @ Thomas Boberg Nielsen

Det er en temmelig stor mængde. Hvis du gerne vil kunne henvise til et hvilket som helst billede efter behov, uden at skulle flytte det rundt på billedhosten/aktivt uploade det, kommer du også til at have en relativt stor løsning. De færreste almindelige webhoteller vil synes om at du har et stort billedarkiv i den stil liggende.

Et forslag kan være Amazon S3, det er bygget til at lagre store mængder filer og kunne levere dem til web-brug også. En af fordelene er at man kun betaler efter forbrug, dvs. mængde lagret over tid, samt mængde overførsel. Det er også den største ulempe, at omkostningen er variabel og kan være svær at forudsige, da den afhænger af hvor meget dine billeder bliver vist.
S3 alene har dog ikke nogen brugervenlig metode til at uploade og styre på, der er kun et API rettet mod programmører, du vil være nødt til at finde noget tredjeparts-software som kan anvende det API og give en mere fornuftig brugerflade oven på det. Jeg ved det findes, men har ikke erfaring med nogen konkrete ting.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak