Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Noget om rådgivning (Trafikpolitik)

af UTJ, 18/5 2017, 01:31 (2533 dage siden) @ Gæst1

Det samme gælder ift tog, hvor politikerne kun kan rådgive sig hos DSB.

Departementet har grundliggende været uændret siden 2008, og det er en offentlig hemmelighed, at departementschefen er den egentlige magthaver, og at han egenrådigt styrer landets transportpolitik....og han kan ikke lide Timemodellen, så derfor kommer den næppe, så må virkeligheden tilpasses strategien...

Virkeligheden er at det tager godt en time at køre i bil fra Aalborg til Århus. Det tager vel også kun godt en time at flyve fra Aalborg til Købehavn.

Timemodellen og "samfundskontrakten" som én person i departementet har 'opfundet' har jo nu i en del år været DSB's værktøj til at køre jernbanen i sænk på. Og DSB har kunne henholde sig til at udskudte og "måske-planer" jo ikke kunne betyde hverken konkurrence eller andre tog. Me dep-chefen har jo været med til togfond og den fornyede samfundskontrakt som "bare lige blev vedtaget", som ren foræring til DSB, uden krav om nogetsomhelst.

--
ئۇلغىك


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billige jernbane T-shirts

Jernbanehumør
Jernbanehumør

´Og så var der den om …´. Morten Flindt Larsen har samlet en lang række historier og vittigheder fra jernbanernes univers ved at gennemgå tusindvis af gamle jernbaneblade, tidsskrifter, dagblade m.v.. Tilføj selv dine egne bedste jernbanevittigheder.

Læs mere
Indsend billeder

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak