Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

"Ny avis skal gøre togpendlerne klogere" (Jernbanen i dag)

af andersj, Aalborg, 31/5 2017, 12:24 (2521 dage siden) @ Niels Munch

Det er sjovt at meget brugbare informationer for pendlere som eksempelvis at en lang række myldretidstog ikke kører i sommerferien, eller at Nordjyske Jernbaner overtager driften i Vendsyssel og mellem Aalborg og Skørping fra august med en udvidet køreplan.
Men det er nok kun positive og mere eller mindre ubrugelige historier der må komme med i denne propaganda avis. Der er eksempelvis to artikler om punktligheden på hhv. fjern- og S-banen hvor man viser "Kundepunktligheden" uden at skrive hvordan DSB definere hvad "Kundepunktligheden" er for hhv. fjern- og S-banen.

Det er også ganske morsomt at pendlerrepræsentanten de har interviewet på bagsiden pendler på og er repræsentant for en Arriva strækning (Struer-Langå-Aarhus H). Især fordi underoverskriften til artiklen lyder sådan:
"På de fleste DSB-strækninger er der etableret pendlergrupper med en fast repræsentant, der har kontakten til DSB. Det er stamkunder, der frivilligt og ulønnet arbejder med en fælles ambition om at gøre det endnu mere attraktivt at tage toget. Du kan møde en af de omkring 30 pendlerrepræsentanter her ved stambordet"

Idéen er god, men udførelsen dårlig. Det er lidt ligesom medarbejdermagasinet "Ind & Se" hvor alt males rosenrødt, selvom der bag facaden er en del problemstillinger som åbenbart ikke tåler dagens lys og som medarbejderne må læse om i eksterne medier.

--
Mvh Anders


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Jernbanebøger

Holbækegnens Mergelselskab, Hannerup Mergelleje

Holbækegnens Mergelselskab, Hannerup Mergelleje. Pris 150 kr.

Læs mere
Svenska-lok

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak