Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

"Ny avis skal gøre togpendlerne klogere" (Jernbanen i dag)

af Gæst1, 1/6 2017, 09:51 (2513 dage siden) @ Scharfenberg

Men ja, hvis DSB informerer for lidt, er det for galt. Hvis DSB informerer for meget, er det for galt.

Min kritik er såmænd ikke af mægden af information. Men mere relevansen. Der står ikke rigtig andet end et link til Baneavisen og Rejseplanen kunne have klaret.

Notitserne om sporarbejde og omlægninger er reelt informationsløse - i en meget nær fremtid, hvor Google, Drivenow, Car2go osv med meget store spillere bag, tilbyder individuelle transportløsninger med online opdatering af alternativer og status, får intetsigende trykt masseinformation som dette DSB til at fremstå unødigt umoderne og måske ligefrem arrogante, og det er synd.
Ikke at ideen med at forklare HVORFOR pendlerne skal pines er dårlig. Der er bare ikke information om, HVOR MEGET den enkelte påvirkes af det her. Altså en "what´s in it for me". Har DSB stadig begrebet "Tvangskunder"?

Med vanlig skepsis imod DSBs meget politiske orientering (der er som bekendt en diskussion om "udbud vs Mandat til at lade DSB købe for 20 mia kr tog" i syne i horisonten), virker det egentlige formål med denne avis, mere at være en "se nu, hvordan DSB kan samle hele Jernbanen og være den koordinerende faktor...så lad kan I godt give os et mandat til at fortsætte" end et egentligt "Banedanmark laver dét her, fordi Polikerne har visioner om détte her, og det betyder dét her for lige netop dín rejse på dén dag"


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak