Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Togtrafikken afbrudt mellem Sorø og Slagelse 2017-06-22 (Jernbanen i dag)

af Frank Poulsen, 23/6 2017, 11:04 (2496 dage siden) @ Svend

Når du nu er så klog, hvad er så årsagen til at GD 44724 kunne passere Ringsted station kl. 16:50 mod Malmö Gbg?

.

Toget passerede Slagelse stort set rettidigt (2 minutter før tiden - kl 13.51), Sorø ank 14.03. Derefter passage Fjenneslev 135 minutter forsinket (kl 16.35) og passage Ringsted 143 minutter forsinket (kl 16.48½).

Så blev vi så kloge ;-)

Mon ikke det kunne skyldes at man pludselig fik frygtelig travlt og skulle vende togene i Ringsted og derfor valgte at holde godstoget i Sorø, hvor det måske holdt og ventede på overhaling, som så aldrig kom. Og så blev det der indtil man var sikker på at kunne få det igennem Ringsted, man havde jo også nogle passagertog i Sorø måske, der skulle vendes først og sikres plads gennem Ringsted.

Men rent gætværk. Men hvis nogle tror at det er kørt igennem efter ulykken er det altså ikke tilfældet, hvilket vel også er meget utænkeligt ud fra de billeder af lastbilen hængende ind over sporene.

---------

Noget andet, nu ved jeg ikke om man evt. har gjort det. Men kunne man ikke med fordel have sagt til passagerer fra Roskilde og København at de med fordel kunne tage et tog mod Holbæk og Kalundborg og skifte tog i Tølløse for at komme den vej til Slagelse. Fremfor at vente på overfyldte togbusser i Ringsted... Ligeså den anden vej fra Slagelse. Ifølge rejseplanen i normal drift er det ca. 45 min ekstra rejsetid ved at tage den vej. Og mon ikke skift til busser og usikkerhed osv. er lige så langsomt, eller værre. Synes i hvert fald at læse at mange har brugt flere timer ekstra når man læser kommentarer på DSB facebook. Dog har mange ventet i Slagelse og Ringsted på at toget skulle køre fordi det har manglet personale. Og det er jo den sædvanlige situation DSB er i, i sådanne situationer.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Vandbygningsvæsenet
Vandbygningsvæsenet

Kystsikring langs især den jyske vestkyst blev i mange år udført af Vandbygningsvæsenet. Her er hele historien om selskabet med fokus på de mange smalsporsbaner og de mange lokomotiver.

Læs mere
Indsend billeder

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak