Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

UT-krav: hvorfor?

af Jens Møller, København S, 14/3 2011, 23:03 (4784 dage siden) @ UTJ

Egentlig utroligt, at det stadig er tilladt at lade sig befordre med jernbanen i dag! Det er vel også kun et spørgsmål om tid, før ændret farvebenyttelse på S-tog, som skal køre over bemeldte bro, skal foregå som UT! Og hvad nu hvis toget har alt for mange passagerer med i vognene; så må det jo blive til SUT, særlig usædvanlig transport, som jo nok også kræver helikopterovervågning af toget, tillige med et stort team af krisepsykologer, både i toget, men også ved togets endestation, for tænk nu ........

Jeg selv er opvokset i en jernbanefamilie, men kan kun ryste opgivende på hovedet over alle de mere eller mindre forrykte krav, som alle de mere eller mindre selvbestaltede og såkaldte studerede hjerner i Bdk kan finde på at genere jernbanetrafikken med!!

Hvad er deres egentlige formål og hvad mon de har udtænkt af skumle planer på deres handleplansmøder for det næste år!! Det kan give enhver normalt tænkende myrekryb, at de kan få lov til at genere alt og alle med deres krav!! Er der virkelig ingen handlekraftig politisk gruppe her i landet, som kan holde dem lidt mere i ørerne og det gælder både dem i det fine banehus og div. tilsyn!!
Amen

--
Jens MO-Møller
[image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak