Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Hyperloop One - en skeptikers video (Generelt)

af Scharfenberg, 15/7 2017, 23:05 (2470 dage siden) @ dr42

Som sagt, han er efter mit indtryk en business-hasardeur, ikke en seriøs forretningsmand (hvis sådan noget findes), som taler om én sag mens han mener en anden - nemlig hans fremtidige rigdom, hvorfor hans 'fantastiske idéer' er bare middel til formål. En karikatur-amerikaner, kort sagt.

Du lyder som et menneske med en aversion mod særligt talentfulde, visionære og dygtige forretningsfolk. Musk har ikke opfundet Tesla, men har gjort Model S, X og 3 mulige - nogle helt utrolige 'all electric' biler inkl. hurtigladernetværk i store dele af verden. Nok en af de vigtigste landvindinger inden for autoindustrien og sågar transportindustrien. Hvis man først har kørt en Tesla, vil man formentlig resten af sit liv have aller dybeste respekt for Musk.

Hyper Loop vil sikkert være for dyrt de fleste steder til at kunne løbe rundt. Men tænk hvis det blot realiseres nogle få steder. Ville være noget af en landvinding. Og tænk at nogen er så tapre at turde tro på ideen, sætte udvikling i gang og måske endda selv lægge store penge i det.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak