Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Aarhus letbanedirektør skifter til Rejsekort A/S (Generelt)

af Scharfenberg, 27/7 2017, 09:28 (2463 dage siden) @ Peter Christensen

Nok en chef, som ved han sidder på en ulmende vulkan og derfor skal væk inden den eksplodere.....
Lad os gætte: om ikke al for lang tid viser det sig at letbanens budgetter mm. var temmelig optimistiske hvilket giver et gevaldigt underskud. Så kan en anden direktør, som ikke er erfaringsbelastet eller en del af historien, stå og forklare sig....kønt bliver det ikke.

Om skiftet til rejsekortet er klogt - det vil tiden vise. Endnu syntes rejsekortet primært at skulle betjene bureaukrater med de rejsende som et nødvendigt onde for egen beskæftigelse.

Kære Peter. Har du nogensinde prøvet at tro på det bedste i folk?

Det er meget normalt, at chefen for det hele skifter job i en virksomhed, der går fra udvikling til drift. Rejsekort er så også efterhånden et rent driftselskab. Men jeg tager altså hatten af for, at Claus har lyst til at prøve kræfter med rejsekortet, som der nu findes 2,2 mio. aktive brugere af. Så helt skidt kan det ikke være. Jeg nyder i hvert fald ofte godt af de 20 % rabat, som rejsekortet giver på hele Sjælland uden for myldretiden + lørdag, søndag og helligdage + mellem kl. 11 og 13 og 18-07 på hverdage - ovenikøbet oven i den gamle klippekortrabat.

Myte nr. 1 om kollektiv trafik: Kollektiv trafik er dyr (at benytte). (Mod)svar: Er 12 kr. for en rejse uden for myldretiden i to zoner i bus, tog eller metro dyrt?


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak