Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Vestsjællands Veterantog Rundt om husene (Reklame) (Jernbanen i dag)

af Kaspertog ⌂, Næstved, 2/9 2017, 21:59 (2420 dage siden)

Kom med ud og kør en tur med Vestsjællands Veterantog og oplev København fra ”en anden side” kombineret med nostalgi og teknisk historie i ro og mag ombord i vores veterantog. Vi kører de første tre weekender i september atter med vores damplokomotiv DSB K 564, som stammer helt tilbage fra 1899 samt vores trævogne fra midten af 1920’eren.

Turen starter fra Københavns Hovedbanegård, hvor vi kører mod Østerport, hvor vi kører af en gammel banestrækning, der frem til 2000 var benyttet til godstrafik, der løber langs Svanemøllen og videre rundt til Lersøen ved Bispebjerg station, hvor vi så kommer ind at kører på S-banen videre ned til Ny Ellebjerg, hvor vi igen kører ind på fjerntogs strækning for at igen at ankomme til Københavns Hovedbanegård.

Håber at se jer ombord på vores veterantog.

[image]

--
[image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Gørlev Sukkerfabrik
Gørlev Sukkerfabrik

I 1911 stiftede en kreds af sjællandske landmænd Sukkerfabrikken Vestsjælland A/S. Her er historien om Gørlev Sukkerfabrik og det tilhørende omfattende banenet på over 87 kilometer smalspor, der blev befaret af 7 damplokomotiver og 7 diesellokomotiver.

Læs mere
DSB MZ1406Svenska-lok

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak