Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Avatar

Ingen aprilsnar: 'Ingen elektrifisering på... (Generelt)

af Ove Nygaard, 14/10 2017, 11:41 (2358 dage siden) @ dr42

Elektrificeringen af Tønderbanen er udskudt om 1 år? Ja men, så længe venter vi endnu. ;-)

I øvrigt er mit indtryk, at der findes mange fagmænd her der specialiserer sig på 'all & sundry' i Danmark-relaterede sager. Til tider har man selv indtrykket at man kunne løbe tør for sådanne sager - eller hur? Måske sker der simpelthen ikke nok for at fylde et forum hver eneste dag.

Så det kunne ikke være helt forkert at, for afvekslings skyld og indimellem, bringe den ene eller andre jernbane-melding fra udenfor. Og her er det sågar fra en skandinavisk brodernation så I selv kan læse det, ikke fra fx Grækenland, som for nogen uger siden. På kortet kan man se, hvorfor folk er meget 'angelägna' om at få dette el-hul stoppet. Samt at elektrificeringen til Stjørdal og Steinkjer er den første skridt til en sådan af hele Nordlandsbanen.

Mht indholdet har jeg i øjeblikket en fornemmelse om at politikeren prøver at bluffe den stegede pris ned, så måske er det hele ikke tabt endnu. 'Hold on', mens jeg overvåger udviklingen...

Hej dr42.

Jeg synes, det er fint, du tager emnet op. Jeg elsker broderfolket i nord og har besøgt landet siden 1947 (Peder Wessel sejlede langsomt pga minefaren i Skagerak!) nogle gange. Så min reaktion skulle blot opfattes som en positiv reaktion med en lille "finte om", at de "løb med olien" fra fastlandssokkelen. Det er dem velundt, også at de sikrer sig til fremtiden. Og med de lange stræk er det nødvendigt at binde landet sammen.

God weekend

Ove af Erritsø;-)


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak