Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Jernsilkevejen (Generelt)

af Rørvig Station, 20/10 2017, 11:21 (2379 dage siden) @ dr42

Nej. Jeg sagde ikke at man burde omspore, men at man overvejer at bygge et normalsporet transitnet, altså ligesom parallelt. Det ville dermed være 1 øst/vest-forbindelse, og 1 (eller lidt flere end 1) nord/syd-dito.

Men først og fremmest handler det om at TALE ÅBENT om sagen. Det vil russerne tydligt forhindre, som de adskillige kvælerforsøg her viser igen-igen. Så har de noget at gemme. Denne fremgangsmåde er typisk for den ordsprogelige russiske falskhed.

Du vil af principielle grunde hellere anlægge 10000 km spor gennem iskolde Sibirien, hvor man vel ikke kan arbejde hele året, fremfor at lægge 1000 km spor i Vesteuropa?

Mht. til dit andet afsnit: Jeg mener ikke at politiske, russerfjendtlige udtalelser har noget at gøre i en jernbanegruppe.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Indsend billeder
Hedehusene Skærvefabrik A/S
Hedehusene Skærvefabrik A/S

I 1892 stiftede ingeniør Peter Madsen "P. Madsens Skjærvefabrik og Grusgrav ved Hedehusene" og startede dermed gruseventyret i Hedehusene. Her er historien om virksomheden med fokus på både de smalsporede og de normalsporede baner samt de tilhørende lokomotiver.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak