Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Hjul i Meiningen (1 foto) (Jernbanen i dag)

af Erling Pedersen, 16/12 2017, 12:44 (2317 dage siden) @ tjesp02

Hej Venner.

Det virker tosset med at bruge så mange penge på R 946, det har ikke været billigt at sende og reparere i Meiningen, men ny ledelse, nye normer, økonomien er jo brugt, det er ikke af den ny kasse pengene er taget for der sidder museumschefen trygt på låget !

Ingen tænker i helikopter perspektiv, pengene er jo alle fra den uudtømmelige statskasse, øh hvaba ! Nå vores alles Skatte indtægts kasse !

Ja det ser ud til R 946, MH 346 og MH 203 har været skilt ad og som det altid sker når man flytter rundt på noget i løsdele kommer der altid til at mangle noget !

Enten fordi det er svært at holde samling på delene og desværre har vi trofæjægere som mener delen ligger bedre hjemme hos dem end på lokomotivet i brug !

Ja også er det vel sådan de frivillige er smidt ud af museumschefen, dem er der jo ikke brug for ved vi alle, de gik med ekspertisen og viste hvad de havde skilt ad og kunne samle det igen !

Vi skal bare have et koldt og kedeligt Museum i Odense, er jo også det billigste og mest museums rigtigt ! Kustoder der går og støver af !

Sådan er det i dag.

Hilsen Erling.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak