Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Hjul i Meiningen (1 foto) (Jernbanen i dag)

af Peer Pedersen, 18/12 2017, 05:15 (2314 dage siden) @ Steven58

[image] Dette lok. er bygget efter gamle tegninger i Mainingen 2008 og kører i daglig drift på strækningen Külungsborn- Bad Doberan
Flere jernbane klubber og foreninger kan godt få lov til at køre på både sidebaner og hovedstrækninger uden ATC med mere, selv under Storebælt.
Hvis ikke DJM kan få lov til at køre med det museums materiel de har er det måske fordi der ikke er en kontakt person med de rigtige kontakter i DSB og Banestyrelsen. Tilsyneladende har museets ledelse ikke forståelse for at der skal trækkes frivillige ind både til renovering og til kontakter til de styrelser hvor sådanne frivillige tidligere har siddet.
Værkstedet i Meiningen i Tyskland,lever stort set kun af jernbaneselskaber der driver jernbanedrift med damplokomotiver samt andre relaterede opgaver. Pengene til disse opgaver stammer for det meste sponsorater fra private fonde og EU. Har museet slet ikke en eller 2 frivillige der kan eller vil sidde og lave disse ansøgninger, det giver tilsyneladende godt i det øvrige EU.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


DSB MZ1458
Godstrafik pr jernbane i 1990
Godstrafik pr jernbane i 1990

I hæftet "Transportbranchen i Danmark Juli 1990" udgivet af JB Business Information, har vi fundet dette kapitel om godstransport pr jernbane som måske kan interessere en større kreds. Teksten er skrevet 10 år før DSB opgav godstransport i Danmark.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak