Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

odense Togshelter (Generelt)

af Steven58, 18/1 2018, 18:41 (2282 dage siden) @ Steff

Sorry Steff det er ikke til hensigt at fornærme -- men de kunder/her frivillige som går i stilhed er den største protest. Jeg frygter at, man med den måde man har taget fat, professionelt fat som firma og ikke som museum, vil få mange til at flygte på vedligeholdes siden (medmindre de for løn for det).
Der er ikke tvivl at museet vil få flere indtægter ved børne tiltrækning, (og lønninger er jo dyre) og jeg håber ikke at frivilligheden stopper hos DJM, men man i meget højre grad respektere det man får ind gratis, samt respektere de midler man trods alt får bevilliget for at dyrke museums drift - og hvis man vender det lidt på hovedet er den shit-storm man siger der er/var mod museet (s bestyrelse ), er opstået p.g.a. den shit-storm man lavede mod de frivillige, det glemmer man når man tildeler offer rollen til DJM.
Prøv at se billederne fra UTJ på en farbrik havde en maskine af en eller anden slags der var nået så langt kun været kasseret hvis tiden var rendt fra den og ubrugelig ( farbrikken måtte selv taget tabet).
Man her er det en museums virksomhed stats støttet og i en grad understøttet af frivillige. Det havde ikke været nødvendigt at formærme frivilligheden på den måde, hvis man havde udvist rettidig omhu.
Der heller ikke tvivl om at der er større eller mindre gnidninger nogle grupper inden for museumsvirksomhed/ baner imellem, man kunne have håbet på nogen der kunne samle kræfterne, til gavn for os alle.
Men er jo i danmark dygtige til ret hurtige til at fortie, men så kan man heller ikke forvente at det nogensinde bliver bedre.
Men det viste togshelter og andre damptogs efterligninger, kan kun give et fingerpeg at der måske i fremtiden bliver større behov for at se den ægte vare.:-)
Ja og det kan jo kun glæde at man bygger jernbaneefterligninger:-) :-)


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak