Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Kunne DSB leje lokomotiver indtil de ny Vectron leveres? (Generelt)

af Lasse Toylsbjerg-Petersen, 8/4 2018, 19:14 (2181 dage siden) @ Jens N

Hvis DSB skulle bruge en 185 til dobbeltdækkerne, skal elvarmeforsyning indbygges/ændres/godkendes til forsyning under 25 kV køreledninger, og der skal indbygges dørstyring og ZWS.

De BR 185.2 som DB Cargo anvender i Danmark, har energiforsyning, dørstyring og ZWS der er kompatibel med de personvogne der kører i Tyskland.

Om DSBs dobbeltdækkere lever op til disse standarder vides ikke.

Mvh. Jens

Energiforsyningen er ikke godkendt til danske forhold (men kan formentlig blive det ved en mindre ombygning og noget dokumentation) dørstyringssystemet vil kunne frigive dørene, men i begge sider på samme tid (hvilket pt ikke er godkendt i Danmark) og den ZWS som DSBs dobbeltdækkere er udstyret med er unik og ikke kompatibel med versionen i 185erne. Men i Tyskland vil de kunne køre med persontog.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

nattog liggevogne sovevogne spisevogne barvogne postvogne rejsegodsvogne styrevogne dobbeltdækkervogne remise maskindepot station banegård hovedbanegården IC2 IC3 IC4 godstog persontog materieltog arbejdstog Nærumgrisen veteranbaner jernbanefotos jernbanebilleder Movia rangerlokomotiv havnebane industrispor skinnebusser Øresundstog intercity intercitytog intercitylyn tog DSB Arriva Lokaltog

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak