Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

El-system: Jeg synes det fortjener en egen tråd (Generelt)

af dr42 ⌂, 19/5 2018, 16:15 (2159 dage siden)
redigeret af dr42, 19/5 2018, 17:12

Min opmærksom er for nylig blevet henledet til en vis sceptisicime herinde overfor det traditonelle køreledningssystem, jeg tror i forbindelse med de aktuelle problemerne og det dito brint-hype. Jeg læste argumenter lignende dem man hyppigt hører i den sfære, hvor de anglo-autistiske narrer bor: 'Køreledning ødelægger landskabet.'

[image]

[image]

Mit svar, igen: Det afhænger af leverandøren. Hvis man køber det skrot englænderne lige har købt, så stemmer det faktiskt - se her. Men hvorfor i alverden gjorde de det? De har jo allerede mange linjer med Siemens-, eller Siemens-lignende master, som ser ud som her.

Prøv nu lige en gang at holde styr på jer. 'Am englischen wesen soll die welt genesen'? I ville finde ud af at I kommer fra asken i ilden, siger jeg som nogen som kender dem & jer meget godt .)


PS

Skulle nogen tage anstød ved det klare ordvalg i min videokommentar, så lad mig oplyse: Lang erfaring har vist, at det er den bedste måde at bryde de engelske myter. Og så kommer de faktisk ud af det som nye, bedre mennesker .)


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak