Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

MR i Fredericia (Generelt)

af Peter Christensen, 24/5 2018, 06:14 (2136 dage siden) @ hummel_62

Jamen er ME ikke tilbage alle sammen?

Nej og det kommer til at tage sin tid inden alle Me er ude igen.
DSB vil hverken langtidsplanlægge eller se realiteterne i øjnene, hvilket i min verden er hovedårsagen til den nuværende omgang materielmangel.
IC4 kommer snart var læææææææææææænge mantraet og ve den, som var tvivlede herpå. Det medførte at indkøb af aksler mm. til Me blev stoppet.
DSB have 25 aksler på lager, som en tidligere chef fik indkøbt inden han fik nok og skred. Det reddede i den grad DSB nu og så kan man tænke lidt over hvorfor den pågældende chefs tanker ikke blev ført til ende.
Det er meget muligt at DSB kunne have undgået den nuværende situation om hans tanker var blevet bakket op økonomisk.
Nu kom så udgiften med nogle års forsinkelse + en frygtelig masse bøvl for rejsende + alskens panik-brand-slukningsøvelser internt.
Så vidst jeg er orienteret, så har DSB købt 100 aksler til Me og de leveres i klumper af 25 - første sending i september.....dette er DSB MEGET tavs om omend det er "deromkring" du kan forvente at se flere Me i drift.
Og så var der jo lige den med de slidte tandhjul oveni....
Som vanligt var DSB pigesur over de lange leveringstider, men måtte æde hvad de kunne få. Alternativet var bare endnu længere leveringstider, som endda var ret usikre (= det kunne nemt tage længere tid). Tja, sådan går det når man ikke kikker lidt frem.
Den med "stategisk reserve" -bob-bob. Det er vidst mere teori end praksis. DSB havde fået en ordre om at holde "en del" Mr i stategisk reserve. Af uransaglige årsager blev mange Mr i denne pulje hensat uaflåste - så kunne diverse hærværksfolk komme til dem og naturen i form af regn og fugt kunne gøre resten. Det er næppe pga. en flok dovne og ugidelige stationskarle at hensættelsen skete således....det ligner mere bevidst sarbotage af en ministeriel ordre.
I min optik ligger DSB præcis som redt.
Nu kommer der snart et nyt mantra - "Fremtidens tog" og ve den, som betvilver hvad DSB vil der.....


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

nattog liggevogne sovevogne spisevogne barvogne postvogne rejsegodsvogne styrevogne dobbeltdækkervogne remise maskindepot station banegård hovedbanegården IC2 IC3 IC4 godstog persontog materieltog arbejdstog Nærumgrisen veteranbaner jernbanefotos jernbanebilleder Movia rangerlokomotiv havnebane industrispor skinnebusser Øresundstog intercity intercitytog intercitylyn tog DSB Arriva Lokaltog

Jernbanebøger

Gearkasseknas og dieselos

Gearkasseknas og dieselos. Pris 320 kr.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak