Nyt design til SA/SE (S-tog) (Generelt)

af Scharfenberg, torsdag 14. juni, 2018, 11:41 (126 dage siden) @ Henrik Hansen

Måske du burde forholde dig til de faktiske problemer som DSB kunder oplever, i stedet for at gå efter budbringeren - det ville klæde dig, men fornægtelse er jo også en tilgang til et problem, men det løser sjældent noget!!!!!!

Men, Henrik, du fornægter jo selv alle de problemer, som jernbanen - og DSB og Banedanmark - står med. Kunderne er med rette frustrerede over det meget bøvl, der har været især i maj og juni efter en ellers lovende start i januar. Men det er altså for let bare at antage, at DSB og BDK hader kunderne.

Jeg kunne oprigtig godt tænke mig, at du søgte inden for banen - enten en infrastrukturforvalter eller en jernbaneoperatør - og afprøvede dine mange gode, konstruktive tiltag på virkeligheden. Men vær forberedt på, at mange af dine tiltag i virkelighedens verden ikke har gang på jord. Simpelthen fordi tingene ofte er mere komplicerede end som så. Min insiderviden siger mig, at man faktisk strækker sig meget langt for at please kunderne. Men det er altid det muliges kunst.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Danske privatbaner

Læs historien om:
Aalborg - Hadsund Jernbane
Faxe Jernbane - FJ
Faxe Jernbane - FJ
Danmarks første privatbane var den smalsporede Faxe Jernbane fra Faxe Kalkbrud til ladepladsen ved stranden, der åbnede i 1864. Banen var i drift helt frem til 1982, hvor lastbilerne overtog transporterne. Her er historien om Faxe Jernbane med fokus på det rullende materiel.
 Læs artiklen 
Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.
Mail til Jernbanen.dk


Copyright © 2018 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen