Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

TP73 Vigerslev (Generelt)

af Claus N, 15/6 2018, 16:08 (2113 dage siden)

Vi har tidligere berørt Ringstedbanens indføring ved Ny Ellebjerg. Jeg var i dag på et kort besøg på byggepladsen ved TP73, Vigerslev. Kontrakten dækker broen, der fører banen til lufthavnen over København-Ringstedbanens indføring til Ny Ellebjerg station. Kontrakten udføres af Per Aarsleff A/S. Jeg havde kun en mobil med, så billedkvaliteten blev derefter.

[image]
Her ser vi ind under broen, der skal føre København-Ringstedbanen under banen til lufthavnen/Øresundsbroen. Vi ser ind mod Ny Ellebjerg. På arealet til høje lå grønttorvet. Her skyder nye beboelsesejendomme hastigt op.

[image]
Her er vi kommet op på broen og ser over på det areal, hvor Valby Gasværk tidligere lå. Mundingen på Ringstedbanens cut and cover-tunnel anes bag Retortvejs viadukt.

[image]
Her ser vi fra broen hen mod Vigerslev Station.

[image]
Her et kig fra broen mod de spunsvægge, der skal stabilisere ramperne, der fører banen op på brokonstruktionen. Vi ser mod Vigerslevudfletningen.

[image]
Et kig i den modsatte retning. Her er man nået lidt længere og er i gang med opfyldning mellem spunsvæggene. I baggrunden ligger Ny Ellebjerg Station.

Mvh og god weekend

Claus


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak