Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Avatar

Nyt design til SA/SE (S-tog) (Generelt)

af mss ⌂, 15/6 2018, 20:11 (2140 dage siden) @ Peter Linaa

Det er så letkøbt at skrive den slags.
Måske er du ikke klar over det, men at arbejde med den slags kræver både særlig uddannelse og erfaring.

Det er dog stadig ofte lettere for udenforstående at sætte en finger på problemet end dem "indenfor".
Derfor er kritikken i dem grad relevant! Også selv om man ikke fagligt er klædt på til selv at udføre opgaven.

Sidst DSB var noget der duede var sidst i 90erne . Aldrig havde så mange taget toget, og de kørte! Derefter satte man det lange lys på. Nu galdt det "Fremtidens tog". Man glemte alt om kunderne og har ikke haft fokus på dem siden. Væk med kundeservice, togservice og tog til tiden.
Man valgte i stedet at være arrogante, bedrevidende og fulde af gode forklaringer (undvigende adfærd).
Det totalt lukkede embedsværk har i de sidste årtier udadtil haft en skiftevis naiv positiv og resigneret/opgivende holdning.
DSB var i den grad naive mht. IC4, og da det ikke spillede lod man som om at løsningen var lige om hjørnet. Ikke i et, to eller tre år - men i f... 10 år!
Nu er man bare ligeglade. Prøver engang imellem med et nyt slogan, logo eller en klat farve. Men alt i alt er det firma udbrændt...

Har i andre i øvrigt også bemærket at DSB er fuldstændig kolde i r.. over de nye vogne og lokomotiver de har fået bevilliget i de sidste 15 år?
Det er nemlig ikke en del af deres gamle plan, men noget de er blevet "påtvunget" politisk, så de er simpelthen børnefornærmede. Yndigt, ikke?

P.S. Døre skal ifølge nye EU regler markeres med en anden farve.
I stedet for bare at dyppe dem i hvid farve var en hvid kontraststribe ved siden af døren designmæssigt set en meget bedre løsning.
De sorte vinduesbånd gør i kombination med den røde farve toget for mørkt. Derudover vil den særligt på S-togene der konstant udsættes for graffitti hurtigt blive ødelagt.

S-toget har på visualiseringen pudsigt nok den typiske graffittiafvaskede røde farve. Meget typisk for S-tog men nok ikke en farve man ville vælge ved nylakering ;-)

--
Mvh MSS
Min fotoside: http://mortenschmidt.piwigo.com/
Over 9000 fotos i over 200 albums


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak