Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Hvad er dette? - Stations inventar 2018 (Generelt)

af Langelandsbanen, 18/6 2018, 12:02 (2132 dage siden)

Hej derude

Da jeg er med til at konstruerer en hel del stations inventar i model, så har jeg opdaget at rigtig meget inventar ikke er "dokumenteret", så mange detaljer desværre går tabt.

Se evnt: http://www.jernbanen.dk/forum2/index.php?id=41745

For at vi i fremtiden ikke sider med dette problem, brugte jeg weekenden på at fotograferer inventar på en række stationer :-)

Det leder dog til et andet problem, nemlig hvad er dette?, samt hvad hedder dette? I den forbindelse tænker jeg at dette er det rigtige forum at blive klogere i :-)

Disse banditter findes på enden af perronen eller i området efter. Men hvad er/hedder det? Mit eget gæt er noget telefon.

[image]

Af de 10 besøgte stationer, så var det kun Fredercia der havde denne. Men hvad er/hedder det?

[image]

Disse finder man alle steder og båndet afslører at det er noget jord. Er det et jordspyd? i så fald er formålet vel at det elektroniske udstyrs jord er forbundet til disse spyd? hvad er/hedder det?

[image]

Disse kunne findes på 2 af de besøgte stationer, men hvad er det? også noget jord løsning? hvad er/hedder det?

[image]

Funktionen på disse skærme er velkendt, men hvad hedder sådan noget?

[image]

Disse var også at finde rundt omkring, men selvom at jeg har en ide om funktionen, så er jeg ikke helt sikker. hvad er/hedder det?

[image]

Jeg håber i kan hjælpe :-)

Udover hvad der var at finde på og omkring perronerne, så kunne det også konstateres at stationsbygningen på Nørre Aaby station er hårdt ramt af hærværk :-( Alle ruder der kan nås med en sten fra jorden er smadret og alle døre står åbne, med et værre svineri af glaskår og efterladt pålæg over det hele :-(

P.S. Jeg beklager at en del billeder ligger ned, men de er vendt korrekt inden upload, så jeg ved ikke hvad der går galt

--
Mikkel Fagerli
www.Langelandsbanen.dk
[image][image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak