Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

60 daglige godstog til og fra Køge (Generelt)

af Svend, 28/6 2018, 20:23 (2100 dage siden) @ Ib Jensen

En artikel på sn.dk nævner at Køge Havn vil kunne producere 60 daglige godstog på 835 meter når Femern forbindelsen åbner. Umiddelbart tænker jeg at der er tale om et 0 for meget, for slet ikke at tale om at der slet ikke er kapacitet til så mange ekstra tog.

Det vil i øvrigt svare til et godstog hvert 24. minut, hvilket også ville kræve en gigantisk terminal.

Kilde: https://sn.dk/Erhverv/Fra-soevnig-provinshavn-til-hovedstadens-havn/artikel/756511

Gab....hvad er nu det for en sommeragurk? Hvor skulle alt det gods komme fra, og hvor skulle det hen - uanset om det er 6 godstog pr. døgn eller 60 godstog pr. døgn? Vi har tidligere set en havnedirektør i Hirtshals love guld og grønne skove.....

.
Manden fantaserer. Hvis det er transportcenteret han tænker på, kan han jo starte med at forklare, hvorfor der endnu ikke er modtaget eller afsendt så meget én vogn fra sidesporet der gå ind på centeret. Dernæst kan han forklare, hvilke transporter der tales om og derefter hvem han har haft til at rådgive sig. Indtil videre er det de rene luftkasteller (og ud over det, vil infrastrukturen have noget vanskeligt ved at håndtere så meget gods i Køge). Nå, men i næste uge er alting glemt .....;-)

--
Svend


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak