Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Den danske jernbanes største udfordring? (Generelt)

af UTJ, 6/7 2018, 04:38 (2093 dage siden) @ Michaelmy

Det var en kynisk udtalelse. Nu er jeg i Banedanmark og jeg er ofte med s-tog og fjerntog. Og i arbejdsrelationer er jeg også med toget, og det samme er kollegaer

.
Nej, det er ikke spor kynisk.

Din udtalelse gør da bare at situationen er meget værre. Det du siger er jo at "vi har ansatte der selv bliver udsat for ringere og ringere jernbane og selv benytter den, men i flok ikke magter at gøre noget ved det".

Det er gruppetænkningen i især Banedanmark og DSB der skal gøres op med. Individuelt bør den enkelte medarbejder hvergang rutinen trykker sindet tænke på om det eventuelt kunne gøres anderledes. Og når du står på perronen skal du tænke på hvordan den normale bruger opfatter alle detaljer, lige fra skrald på perronen til kiksede højttalerudkald og søforklaringer når toget ikke kommer til tiden.

Det er ikke synd for jer at I får kritik. Det er synd at I ikke noterer jer kritikken og fremfor alt gør noget ved det. NU. Ikke om 5-10 år.

Intet foretagende udvikler sig ved at mene at produktet er "godt nok" eller "det bedst mulige". Når man som officiel eller uofficiel virksomhedsrepræsentant står frem og forsvarer sig er det et klart og synligt symptom på at organisationen ikke magter, og heller ikke leverer et ordentligt produkt. Om man arbejder ved et skrivebord eller ude i sporet er i den sammenhæng ligegyldigt.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


DSB R963Billige jernbane T-shirts

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak