Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Hvad er der blevet af MS-lyntoget? (Generelt)

af Steff, 17/7 2018, 20:15 (2081 dage siden) @ Niels

Go´aften til dig Niels m. fl.

Som dig er der sikkert rigtigt mange, der godt kunne tænke sig at vide hvilken status det røde Ms lyntog fra 1935 har og især, hvornår kommer det ud at køre m.v. Og der er helt sikkert mange årsager til, hvorfor det kun har kørt meget lidt og det næsten kun ”indenfor murene”. Er det sikkerhed, er det manglende attester eller noget helt andet?
Men som med de forskellige jernbane- og veteranjernbaneklubber i landet, går Danmarks jernbanemuseum normalt heller ikke bare ind i en tråd som denne her på siden - eller andre sider - og deltager i en diskussion om et emne af en eller anden art. Hvis man vil vide noget om Dansk Jernbaneklubs materiel spørger man Dansk jernbaneklub, vil man vide noget om en sporvogn på Sporvejsmuseet, spørger man der etc.
Derfor, spørg direkte til vedkommende museum eller klub og få et rigtigt svar i stedet for ”rygters bureau” med sikkert mange fejlmuligheder og fortolkninger. Og SÅ kan man jo bagefter delagtiggøre læserne her på siden om svaret, hvis da ikke klubben eller museet også vælger at skrive et svar her, hvis spørgsmålet er af almen interesse. Men i dette tilfælde, skynd dig, der er snart sommerferie!! Jeg er næsten helt sikker på du vil få et svar på dit spørgsmål vedr. Ms lyntoget.
Du kan skrive til: info@jernbanemuseet.dk eller måske direkte til en medarbejder du mener kan svare, mailadresse finder du under ”kontakt medarbejder”.

Med venlig hilsen
Steffen Dresler


[image]

--
Steffen Dresler


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Svenska-lok
Hectorrail

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak