Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Togdriften over Roskilde når Kbh-Køge-Ringsted åbner? (Trafikpolitik)

af Scharfenberg, 14/8 2018, 23:10 (2053 dage siden) @ ulca

At man så fortsat vil lade godstog køre via den gamle linje har nok især en grund: Hovedparten af disse betjener/betjenes af godsterminalen ved Høje Taastrup, så det er ganske enkelt nødvendigt. Men måske vælger man at alligevel at sende visse transit godstog via den nye linje, hvis de alligevel ikke standser i DK for andet end krydsninger og overhalinger, og såfremt der er kapacitet dertil.

Så vidt jeg har forstået dimensioneres den nye fly over ved Ny Ellebjerg ikke til godstogsstigninger, så det er vist slet ikke meningen, at der skal køre godstog på den nye bane. Men selve banen er oprindeligt dimensioneret til godstog. Giver god mening i forhold til den store kombigodsterminal i Høje Taastrup.

--
Med venlig hilsen
Scharfenberg

Kobler din kollektive trafik sammen efter bedste evne


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

nattog liggevogne sovevogne spisevogne barvogne postvogne rejsegodsvogne styrevogne dobbeltdækkervogne remise maskindepot station banegård hovedbanegården IC2 IC3 IC4 godstog persontog materieltog arbejdstog Nærumgrisen veteranbaner jernbanefotos jernbanebilleder Movia rangerlokomotiv havnebane industrispor skinnebusser Øresundstog intercity intercitytog intercitylyn tog DSB Arriva Lokaltog

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak